Të gjithë duhet të dimë

EFEKT NEGATIVE E REKLAMËSISË (REKLAMIM) PËR FËMIJËT

Megjithëse ka disa efekte pozitive të reklamimit për fëmijët, fakti është se reklamimi mund të ketë shumë efekte negative në mendjet e reja, veçanërisht nëse prindërit nuk janë të kujdesshëm dhe nuk u mësojnë fëmijëve të tyre për të pasur

TË GJITHE DUHET TË DIMË -RASTET E KEQPËRDORIMIT TË INTERNETIT

Gjatë realizimit të projektit “ Të gjithë duhet të dimë“,redaksioni i   Qendrës së Informacionit të Jugut i drejtoi ftesën publike personave që drejtpërdrejt vuajtën nga një lloj abuzimi nëpërmjet internetit. Ndonëse thirrja u drejtohej të rinjve, ne u referohemi gjithashtu

JELENA FILIPOVIQ ,PSIKOLOGE SHF “GORNJA JABLANICA“(JABLANICA E EPËRME) MEDVEGJË – AJO QË UA LËMË FËMIJEVE TANË NUK ËSHTË PASURIA E PRONËS, POR SISTEMI I VLERAVE, BESIMIT, MIRËKUPTIMIT, DASHURIS…

Jelena Filipoviq Psikologe SHK „Gornja Jablanica” (Jablanica e Epërme) Medvegjë – „Ajo që ua lëmë fëmijëve tanë nuk është pasuria e pronës, por sistemi i vlerave, besimit, mirëkuptimit, dashurisë …“ Cilat janë abuzimet më të zakonshme të fëmijëve në internet

FOMO (FEAR OF MISSING OUT) -SËMUNDJE MENDORE E NJERIT MODERN

A keni problem gjatë bisedës me njerëz të tjerë ose duke shikuar një film apo lojë, a  kontrolloni vazhdimisht telefonin tuaj? A ankohet  familja juaj në këtë zakon të vazhdueshëm të mediave sociale? Nëse jeni në  panik kur nuk keni

Scroll to Top