PRAVILA KORIŠĆENJA

Dobrodošli na portal INFO CENTAR JUGA. Korišćenjem bilo kog dela portala INFO CENTAR JUGA automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo portala INFO CENTAR JUGA ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Autorska i lična prava

Sadržaj sa sajta je besplatan, uz postavljanje linka do portala INFO CENTAR JUGA i navođenje naziva izvora.

Sadržaj objavljen na portalu INFO CENTAR JUGA ne sme se koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka odgovornog lica portala INFO CENTAR JUGA. Sadržaj se ne sme koristiti na bilo koji drugi način kojim se može prouzrokovati šteta portalu INFO CENTAR JUGA ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu INFO CENTAR JUGA povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete nam uputiti žalbu putem kontakt forme ne stranici Kontakt. Slučaj će biti razmotren u najkraćem roku, a sporni sadržaj biće uklonjen odmah po eventualnom utvrđivanju ispravnosti žalbe.

Odricanje od odgovornosti

Portal INFO CENTAR JUGA sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje portala INFO CENTAR JUGA koristite na vlastitu odgovornost i portal INFO CENTAR JUGA se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Portal INFO CENTAR JUGA nema nadzor nad sadržajima na linkovanim spoljnim internet stranicama, kreiranim od strane trećih lica, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za pomenuti sadržaj.

Portal INFO CENTAR JUGA nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu INFO CENTAR JUGA. Poslovni odnos između oglašivača i korisnika na portalu INFO CENTAR JUGA i izvan portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te portal iNFO CENTAR JUGA nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup sadržajima portala INFO CENTAR JUGA dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz određeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Pravila komentarisanja na portalu

Redakcija portala INFO CENTAR JUGA zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji portala.

Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.

Zaštita privatnosti

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenja kolačića molimo vas da pogledajte našu Politiku privatnosti.

Izmene uslova korišćenja

Portal INFO CENTAR JUGA zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. Korišćenjem bilo kog sadržaja na portalu INFO CENTAR JUGA smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Scroll to Top