Odložite plaćanje poreza do 60 meseci

Odložite plaćanje poreza do 5 godina

Leskovac – Gradska uprava za finansije grada Leskovca – Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda, da na osnovu izmene Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Lokalna poreska administracija na zahtev poreskog obveznika može odložiti plaćanje glavnog poreskog duga do 2.000.000 dinara bez kamate za pravna lica i do 200.000 dinara za fizička lica, sa stanjem na dan 4. mart 2016. godine, najduže do 60 mesečnih rata uz otpis 100% kamate.
Zahtev za odlaganje plaćanja poreskog duga na rate može da se podnese Lokalnoj poreskoj administraciji najkasnije do 4. jula 2016. godine. Dakle, svi obveznici koji tokom reprograma izmire u odgovarajući broj rata glavni dug, stiču pravo na otpis celokupne kamate koju duguju na dan 4. mart 2016. godine.
Obaveštavaju se obveznici poreza na imovinu i naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine da je u toku podela rešenja za 2016. godinu, navodi se u saopštenju Gradske uprave za finansije grada Leskovca.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top