ZORAN STANKOVIĆ U MEDVEĐI

Opštinu Medveđa juče je posetio predesdnik Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu Zoran Stanković.
Stanković je sa predstavnicima Privremenog organa razgovarao o problemima u ovoj opštini.
„Jedan od većih problema je upravo to da veliki broj stanovnika odlazi odavde i o tome ćemo obavestiti Vladu jer bi u suprotnom ova teritorija postala jako problematična. Razgovarali smo i o problemu zbog ukidanja Pravnog i Ekonomskog fakulteta u Medveđi. Zakazali smo razgovore sa nadležnima iz Ministarstva prosvete i lokalnom samoupravom jer smatramo da studenti treba da nastave studije u ovoj opštini“- rekao je Stanković.
Nebojša Arsić, predsednik Privremenog organa je rekao da od Koordinacionog tela, ova opština, očekuje veliku pomoć i da će sve probleme na ovoj teritoriji rešavati zajedno.
„Svi započeti projekti će biti završeni. U toku je javna nabavka za atmosferske kanalizacije, izgradnju potpornih zidova i ulične rasvete i ti projekti će biti realizovani do kraja ove godine. Očekujemo i detaljnu rekonstrukciju puta Lebane – Medveđa što je jedan od naših prioritetnih zadataka za šta smo i dobili obećanje od Vlade Republike Srbije i očekujemo da će taj put biti završen do kraja sledeće godine“ – rekao je Nebojša Arsić, predsednik Privremenog organa u Medveđi.

Scroll to Top