U Leskovcu radnici komunalnih preduzeća organizovali akciju čišćenja preostalog snega

Radnici komunalnih preduzeća su predhodnih dana organizovali akciju čišćenja preostalog snega sa kolovoza i trotoara u Leskovcu. Osim toga čistili su i prostor oko Gimnazije, kao i u okolini Dečjeg dispanzera gde još ima nagomilanog snega.

Akciju su organizovali Gradska uprava za zaštitu životne sredine, JKP Komunalac, kompanija Por Verner Veber i pripadnici Komunalne policije.

Načelnica Gradske uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić istakla je da će komunalne službe narednih dana očistiti preostali sneg sa gradskih ulica i da očekuje da ova gradska uprava uskoro nastavi sa svojim redovnim aktivnostima na uređenju javnih površina, prenosi zvanični sajt Grada Leskvca.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top