U MEDVEĐI NA MITINGU SELAKOVIĆ, DAČIĆ, PALMA I KRKOBABIĆ

U Medveđi je održan miting Srpske napredne stranke a ovom mitingu su prisustvovali i njihovi koalicioni partneri iz SPS-a i PUPS-a.

6
Zbog loših vremenskih uslova miting nije održan u centru Medveđe, kako je bilo najavljeno, već je održan u sportskoj hali u Medveđi koja je bila prepuna.
Završnoj konvenciji nije prisustvovao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić iz opravdanih razloga.

1
Mnogobrojne građane pozdravili su nosioci liste pod rednim bojem 1. „Aleksandar Vučić – SNS-SPS-PUPS“, direktor Regionalnog centra „Jugoistok“ Darko Bulatović, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma, predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić, prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar pravde i podpresednik Srpske napredne stranke Nikola Selaković.

3

 

Svi oni obećali su pomoć ovoj maloj opštini i pozvali građane da u nedelju 13. septembra izađu na glasačka mesta.

4
Ogroman aplauz u znak podrške dobio je kandidat SNS-a dr Nebojša Arsić.

2

Kada je izašao za govornicom pozdravio prisutne goste,ministre, članove, sipmatizere i zamolio da minutom ćutanja odaju poštu njegovom dugogodišnjem kolegi Vladimiru Stamenkoviću, koji je jutros iznenada preminuo od srčanog udara.
Arsić se zahvalio svima koji su došli i pružili mu podršku.

5

Pozvao je građane opštine Medveđa da u nedelju izađu na izbore, ukažu svoje poverenje Srpskoj naprednoj stranci kako bi ova opština mogla da se pomeri sa mrtve tačke, da se otvore fabrike, pomogne poljoprivrednicima, deca ostanu na svojim ognjištima zaposlena i na svojoj teritoriji.

77

Scroll to Top