U Lebanu danas održana 7. sednica Opštinskog veća

Danas je u Lebanu, u skupštinskoj sali, održana 7. sednica Opštinskog Veća. Sednicom je presedavao Ivan Bogdanović, predsednik opštine Lebane a na dnevnom redu našlo se 14 tačaka.

Opštinski većnici usvojili su predlog Odluke o otpisu i konverziji potraživanja poverioca u trajni ulog u kapitalu preduzeća za vodne puteve „Ivan Milutinović„ – PIM a.d. Beograd, kao i predlog Odluke o davanju na korišćenje dva putnička vozila marke Opel Movano, D.o.o. Autobuskoj stanici Lebane.

Usvojen je i predloga programa lokalnog ekonomskog razvoja opštine Lebane za 2021.godinu, predlog pravilnika za ostvarivanje prava na osnovnu i dodatnu podršku detetu i učenika, predlog Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova iz oblasti stručnog nadzora nad putevima i ulicama, jave rasvete i signalizacije, Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova iz oblasti arhitektonske delatnosti i Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova uređivanja građevinskog zemljišta na teritoriji opštine Lebane za 2021.godinu, između Opštine Lebane i JP „Lebane.


Lebanski većnici izglasali su predlog ugovora o održavanju groblja i kapele, o uređenju i održavanju zelenih površina i zaštiti komunalnih objekata i održavanju čistoće na površinama javne namene za 2021.godinu, između opštine Lebane i JKP „Komunalac, , Lebane, predlog ugovora o tekućem održavanju atmosferske kanalizacije u Lebanu za 2021.godinu i Predloga ugovora o održavanju vodovodnih šahti i bunara povezanih na magistralni cevovod i celokupne mreže za 2021.gidinu, između opštine Lebane i JKP , Vodovod„ Lebane.


Usvojen je predloga ugovora o tehničko-poslovnoj saradnji u oblasti zoohigijene na teritoriji opštine Lebane za 2021.godinu, između opštine Lebane i JKP „Veterinarska stanica„ Lebane.

Na današnjoj sednici Opštinskog veća direktor Centra za socijalni rad u Lebanu podneo je izveštaj o preduzetim merama u cilju realizacije naloga Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ceo snimak 7. sednice Opštinskog veća možete pogledati u video prilogu.

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top