U Bojniku pdržana 27. sednica Skupštine

U Bojniku je  danas održana 27. sednica Skupštine a na dnevnom bilo je 26 tačaka.

Prva tačka dnevnog reda bila je Izveštaj o izvršenju budžeta za period od 1.1.2018 do 30.6.2018 godine. U konsolidovanom izveštaju o izvršenju budžeta za šetomesečni period utvrđen je ukupan budžetski deficit u iznosu od 16.920 dinara, kao razlika između ukupnih tekućih prihoda i primanja  u iznosu od 170.543 dinara i ukupnih tekućih rashoda i izdataka u iznosu od 187.454 dinara po svim izvorima finansiranja.

Usvojene su i odluke o izmenama i dopunama srednjoročnog programa uređenja građevinskog zemljišta, i održavanja komunalne infrastrukture i uređenja građevinskog zemljišta za 2018 godinu.

Većinom glasova danas je usvojena odluka o dopuni operativnog plana odbrane od poplava za vode drugog reda na teritoriji opštine Bojnik i odluka o finansiranju troškova električne energije za javno osvetljenje na teritorijama mesnih zajednica.

 

Odbornici su usvojili Izveštaje o realizaciji programa poslovanja sa finansijskim izveštajem za 2017 godinu i izveštaje o radu sa finansijskim izveštajem za period od 1.1.2018. do 30.6.2018.  JP za vodosnabdevanje Brestovac Bojnik Doljevac i JKP ,, Jedinstvo”.

Na sednici su usvojeni i izveštaj o radu OŠ ,,Stojan Ljubić” iz Kosančića i izveštaj o realizaciji godišnjeg plana rada TŠ ,,Boško Krstić” iz Bojnika  za školsku 2017/2018 godinu, kao i izveštaji o radu sa finansijskim izveštajem Narodne biblioteke ,, Vuk Karadžić”, Turističke organizacije,Ustanove Dom kulture ,,Bojnik,” i Ustanove sportska hala,,Bojnik” za period od 1.1.2018. – 30.6.2018 godine .

Takođe većinom glasova usvojen je izveštaj o radu za školsku 2017/2018 godinu PU Đuka Dinić,  data je saglasnost na razvojni plan za period 2018/2023, na godišnji plan rada za 2018/2019 i na radno vreme ove ustanove.

Izvor: Tv 4S

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top