Trening komunikacionih veština

Kancelarija za mlade Leskovac u saradnji sa Udruženjem preduzetnika grada Leskovca, organizuje jednodnevni trening na temu „Unapređenje veština komunikacije i javnog nastupa“ u subotu 21. maja 2016. godine u 11 časova u Omladinskom klubu u Leskovcu, u ulici Svetozara Markovića br. 23.

Trening unapređenja veština komunikacije i javnog nastupa je program koji se realizuje kroz jedan-na-jedan ili grupnu obuku u cilju poboljšanja verbalnih i neverbalnih veština komunikacije. To je program vežbi koji priprema osobu da komunicira sa uverenjem i moći uživo ili putem medija.

Obuka se bavi tehnikama samosvesti, samopouzdanja, tumačenja i analizom govora tela koja će Vam pomoći da poboljšate Vaše verbalne i neverbalne veštine komunikacije, pomoći da razumete nesvesni govor tela, razvijete jedinstven i privlačan stil komunikacije i učvrstite svoju lidersku ulogu, što će dovesti i do pozitivnih rezultata kako za Vas tako i okruženje u kome živite i radite.

Olivera Jović (Udruženje preduzetnika grada Leskovca) konsultant i profesionalni trener iz oblasti komunikacionih i interpersonalnih veština i javnog nastupa. Bavi se obukama ljudi u oblastima kao što su neverbalna i verbalna komunikacija, javni nastup, NLP, preduzetničke veštine, poslovna komunikacija.

Broj učesnika je ograničen na 20. Prijave slati e-poštom na nevenaa.91@gmail.com do petka 20. maja 2016. godine, ili na telefon 063/73-84-782.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top