U Lebanu je sinoć uz trubače, spektakularni vatromet, Lexington bend i mnogobrojne posetioce otvoren četvrti po redu jedinstveni festival izložbeno prodajnog karaktera, Paradajz fest.
I ove godine biće održano žiriranje u kategorijama najteži paradajz i najlepše dekorisana tezga, kao i takmičenje u pripremi jela od paradajza u dve kategorije: najukusnija salata Paradajz festa i najukusnije kuvano jelo Paradajz festa. Ovo takmičenje koje je pobralo sve simpatije brojnih posetilaca realizuje se uz podršku leskovačke Visoke poslovne škole, a ove godine će među takimičarima uneti dozu neizvesnosti, jer će sva jela degustirati i ocenjivati poznati pakleni kuvar Saša Mišić.
Mišić je pozvao sve zainteresovane da uzmu učešće u ovom takmičenju i da pokažu svoje umeće u kuvanju jela od paradajza koje će on sa velikim zadovoljstvom ocenjivati. Prema njegovim rečima za dobro jelo od paradajza potrebne su vredne ruke, pametan čovek i zreo paradajz, mašta i malo iskustva i ne velika termička obrada. Društvo u degustaciji i ocenjivanju praviće mu i Ivica Zdravković profesor leskovačke Visoke poslovne škole strukovnih studija sa kojim je Saša dugogodišnji prijatelj ali i gastronomski saradnik i koji je prema njegovim rečima vrhunski profesionalac a zahvaljujući kome je prema Mišiću ovo takmičenje podignuto na jedan viši nivo.