SVE UTAKMICE 2. KOLA JABLANIČKE LIGE ODLOŽENE

Sve utakmice 2. kola Jablaničke okružne lige su odložene, epilog je sastanka Konferencije klubova koji je održan u Leskovcu, javlja Sportska strana Jug.

Predsednik privremenog organa FS Jablaničkog okruga Dragan Denčić učestvovao je u radu Konferencije klubova Jablaničke okružne lige na kojoj su potvrdjene podele koje su bile jasno vidljive i prethodnih nedelja, i koje su i dovele do uvodjenja privremenih mera od strane Izvršnog odbora FS RIS.

Epilog sastanka je – dalje produbljivanje jaza medju klubovima i odlaganje kompletnog 2. kola Jablaničke okružne lige.

Denčić je obavestio sve klubove da je za FS RIS neprihvatljiva liga sa 17 klubova i da takvu ligu FS RIS neće priznati. Usledilo je izjašnjavanje o ligi sa 18 klubova: pedstavnici 9 klubova bili su protiv, dok su predstavnici 7 klubova bili za to da Jablanička okružna liga broji 18 klubova.

Nakog toga saopšteno je da je odloženo kompletno 2. kolo Jablaničke okružne lige. Sledeći sastanak zakazan je za sredu 26. avgust i tada će biti saopštena odluka sastavu i organizaciji Jablaničke okružne lige za sezonu 2015/2016.

Kako saznajemo glavni kamen spoticanja sada je odluka da se GFK Dubočica kao novoformirani klub uključi u takmičenje Jablaničke okružne, što je, kako je saopšteno, za većinu klubova neprihvatljivo. Predstavnici klubova su izneli stav da Jablanička okružna liga i u sledećoj sezoni treba da ima 16 klubova.

Konačnu odluku o sastavu Jablaničke okružne lige doneće Privremeni organ.

11846122_10207189698161987_2025303862_n

Scroll to Top