SNS i PUPS idu zajedno na izbore na svim nivoima

Srpska napredna stranka i PUPS idu zajedno na predstojeće izbore, odlučeno je danas na konsultatijama koje su imale te dve partije, a novinarima je to saopštio lider SNS i premijer Aleksandar Vučić.

On je rekao da dve stranke neće praviti liste i koalicije protiv bilo koga već liste za budućnost Srbije, da ljudi u Srbiji žive bolje.

Zahvalivši PUPS-u na korektnosti, Vučić je rekao:

„Nismo trgovali, nismo se cenjkali, brzo i lako smo se razumeli, jer smo razgovarali o budućnosti penzionera i Srbije i to je bila jedina važan  stvar, zato smo brzo doneli odluku“, rekao je premijer.

SNS i PUPS.jpg 1

Lider PUPS Milan Krkobabić poručio je da je sa SNS danas definisan nastavak saradnje koja traje već dve godine.

„PUPS i ja lično podrazavali smo jedan upecatljiv koncept fiskalne konsolidacije koji mora da ima u bućnosti redovnost i sigurnost penzija… Samo uređene finansije mogu da budu garant finansijske stabilnosti“, rekao je Krkobabić.

Osvrnuvši se na zahvalnost Vučića penzionerima koji su im na prethodnim izborima dali najveću podršku, Krkobabić je rekao da to nije pežorativno, već da je to polovina populacije – 1,7 miliona građana.

„To je četvrtina populacije ove zemlje koja je svesno i odgovorno stala u zaštitu jednog koncepta“, rekao je Krkobabić i dodao da je u jednom trenutku postojala realna opasnost u vidu ne dileme kakve će biti penzije, već da li će ih biti ili ne.

„I tu dilemu smo uspeli da odagnemo“, poručio je Krkobabić.

Scroll to Top