Šešelj: Nakon izbora možemo u koaliciju i sa SNS

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izavio je danas da bi ta stranka, nakon izbora, mogla u koaliciju i sa SNS, ukoliko se ona odrekne ulaska Srbije u EU i orijentiše ka integraciji sa Rusijom.

„Možemo i sa demokratama ako bi to isto uradili, što je mnogo manje verovatno nego u slučaju neprednjaka“, rekao je Šešelj na konferenciji SRS u prostorijama te stranke.

Slogan SRS za predstojeće izbore je „Srbiju u sigurne ruke“ ali ova stranka „muku muči“ kada je reč o finanasiranju predizborne kampanje. „Računamo na određen broj sponzora, a ti naši potencijalni sponzori uglavnom nisu bogati ljudi, nego ljudi koji inače s mukom sastavljaju kraj sa krajem. Mi imamo dve nekretnine, dve zgrade u vlasništvu stranke i pokušaćemo da dobijemo bankovni kredit dajući hipoteku na te nekretnine“, rekao je Šešelj i dodao da SRS nema nikakva dugovanja ni pema jednoj banci, za razliku od drugih stranaka.

Na konferenciji za novinare Šešelj je rekao da bi, povodom predstojećih izbora, trebalo da se donese odluka da državna televizija svakoj stranci obezbedi određenu minutažu besplatnih televizijskih spotova kao i i sve druge televizije sa nacionalnom frekvencijom.

 

Scroll to Top