Raspisan POZIV za prijem profesionalnih vojnika u kasarni  „Vojvoda Petar Bojović“ u Donjem Sinkovcu

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pokrenuli su proceduru za kontinuirani prijem profesionalnih vojnika u komande, jedinice i ustanove Vojske Srbije do popune radnih mesta.

Pozivaju se zainteresovani mladiće i devojke koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina, da se prijave za popunu profesionalnih vojnika u 3. Centru za obuku na sledećim dužnostima:
– vozač – 1 lice,
– radio-relejac – 1 lice i
– strelac – 1 lice.

Obrazac prijave za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika kandidat može popuniti i podneti svakog radnog dana u vremenu od 08 do 14 časova u kasarni  „Vojvoda Petar Bojović“ u Donjem Sinkovcu.

Potrebno je da kandidati sa sobom ponesu:
– ličnu kartu,
– sportsku opremu i
– overenu fotokopiju diplome o stečenom obrazovanju.

Selekcija za popunu radnih mesta profesionalnih vojnika realizovaće se u tri dela: u prvom delu, nakon podnošenja prijava za konkurs, kandidati podležu opštem lekarskom pregledu i proveri fizičkih sposobnosti, u drugom delu, u trajanju od jednog dana, kandidati podležu psihološkoj proceni, u trećem delu, u trajanju od jednog dana, kandidati podležu medicinsko-zdravstvenoj proceni.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na period od šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na period od tri godine i obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina života.

 

(ICJ)

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top