Opština Lebane raspisala Javni oglas za davanje u zakup lokacije za postavljanje montažnih objekata-kioska

I RASPISUJE SE Javni oglas za davanje u zakup lokacije za postavljanje montažnih objekata-kioska na površinama javne namene putem prikupljanja pisanih ponuda i čini sastavni deo ove Odluke.

II Javnim oglasom su obuhvaćene sve lokacije koje su predviđene Planom postavljanja privremenih objekata-kioska i letnjih bašti na površinama javne namene opštine Lebane 06 Broj:351-66/1 od 28.05-2021.godine.

III Rok za podnošenje ponuda je 8 dana od dana objavljivanja Javnog oglasa.

IV Postupak po javnom oglasu sprovešće Komisija za davanje u zakup lokacija za postavljanje montažnih objekata-kioska na površinama javne namene, na teritoriji opštine Lebane, putem prikupljanja pisanih ponuda, koju je formiralo opštinsko veće opštine Lebane.

V Javni oglas će biti objavljen na oglasnoj tabli opštine Lebane, oglasnoj tabli JP ,,Lebane“ i na internet stranici opštine Lebane.

 

infocentarjug.rs

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top