NESTALA DECA SA SLIKE ANĐELA (13) I MOMČILO (17)

Niškoj policiji prijavljen je nestanak dečaka Momčila Petkovića (17) i devojčice Anđele Stojnev (13), oboje iz Niša. Prema poslednjim informacijama, Momčilo i Anđela oboje iz Niša poslednji put su viđeni u Knjaževcu, 25. septembra.

Jedan Nišlija, koji ih je prepoznao sa fotografija, javio je da je dvoje dece koja su stopirala u petak povezao kolima do Knjaževca. Bili su mokri i gladni pa ih je doveo svojoj kući da se osuše i da jedu a potom su oni, kako su mu ispričali, nastavili ka drugu koji živi u Zaječaru, piše Blic.rs.

Nezvanično saznajemo, deca su u petak ujutro u 7.30 časova pošla u školu, svako iz svoje kuće ali se kasnije ispostavilo da tamo nisu stigli. Dečak pohađa srednju, a četiri godine mlađa devojčica jednu osnovnu školu u Nišu a pretpostavlja se da su zajedno.

Momčilo je visok 185 centimetara, ima crnu kosu i braon oči a na sebi je imao sivu trenericu i sivi duks, dok devojčica ima na sebi farmerice i duksericu. Momčilo je trenutno bez naočara.

U niškoj policiji potvrđeno je samo da je prijavljen nestanak dece, da je odmah raspisana objava za nestalima i da se intrenzivno radi na njihovom pronalasku.

Ukoliko ih je neko od građana video može pozvati policiju na broj 192, oca dečaka na broj 064/1164342 ili oca devojčice na 063/469684.

Scroll to Top