Narodni poslanik Srpske napredne stranke, Stefan Kitanović iz Leskovca oglasio se danas saopštenjem za medije

Narodni poslanik Srpske napredne stranke, Stefan Kitanović iz Leskovca oglasio se danas saopštenjem za medije povodom pominjanja njegovog imena na konferenciji za medije od strane odbornika koji, kako navodi u saopštenju, očigledno nisu skloni istini i koji konstantno iznose neproverene informacije od tzv. anonimnih izvora. Saopštenje prenosimo u celosti:
„Redovno smo na skupštinama grada Leskovca od strane odbornika nazovimo opozicije suočeni sa vredjanjem i neprimerenim dobacivanjem (koji nisu osporili činjenicu da su tajno pregovarali sa gradonačelnikom u njegovoj kući). Verovatno kada nisu dobili ono sto su zahtevali krenuli su sa vredjanjem i iznosenjem neistina.  Odbornici „opozicije“ su na skupštini grada Leskovca 27.6. više puta osporavali moje pravo da se obratim, iako to pravo imam što se može jasno videti u članu 106. i članu 114. Poslovnika Skupstine grada Leskovca (oba člana vam dostavljam u prilogu).

This slideshow requires JavaScript.

Nasuprot tvrdnji da nemam prava da se obratim danas su na konferenciji za medije izrekli suprotno, citiram „Pravo da govori ima i odbornica Jelena Spirić, koja je takođe narodni poslanik, ali ona to svoje pravo ne koristi“. Dakle, oni time sami sebe osporavaju i priznaju da ipak imam prava da se obratim (koje bi oni da uskrate).  Iza svake svoje reči stojim ponosno jer tajne pregovore i dogovore nemam ni sa kim za razliku od pomenutih predstavnika „opozicije“. O njihovim funkcijama i privilegijama koje su imali i imaju dok su „opozicija“ ne bih da govorim.
Naredna njihova tvrdnja sa današnje konferencije bila je „da se incident desio u trenutku kada su stali ispred govornice s namerom da blokiraju prilaz narodnom poslaniku Stefanu Kitanović iz SNS“.  Odgovorno tvrdim da su krajnje neprimerenim ponašanjem pokusali da blokiraju rad skupštine onog momenta kada sam već bio za govornicom, pokušavajući da govorim o tački dnevnog reda. S obzirom na njihova neprimerena dobacivanja i neodgovorno ponasanje predložio sam Alko test. Onog momenta kada se čula ideja o alko testu tada je nastala žestoka pobuna odbornika opozicije. Alko test je predložen u najboljoj nameri i na prenosu skupštine jasno se može videti da je blokada rada skupstine nastupila nakon ideje o alko testu.
Ukoliko je došlo do fizickog sukoba izmedju dela opozicije i odbornika iz Jedinstvene Srbije kako navode, postavlja se pitanje zašto odmah nisu napustili sednicu i to rekli kada se sve i odigralo? Nasuprot tome, tvrdim da su me odbornici opozicije bukvalno fizički opkolili i vredjali, pokušavajući da me sklone sa govornice i uskrate moje pravo koje imam po članu 106. i članu 114. Poslovnika Skupstine grada Leskovca, žestoko se protiveći ideji o alkotestu.“

Narodni poslanik, Stefan Kitanović

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top