MINISTAR BRATISLAV GAŠIĆ POSETIO MEDVEĐU

Ministar Odbrane u Vladi Srbije posetio je juče opštinu Medveđa. Sa predsednikom Privremenog organa opštine dr Nebojšom Arsićem, razgovarao o aktuelnim problemima u Medveđi kao i o predstojećim izborima koji su zakazani za 13. septembar.

BATA GAŠIC1
„Nemojte verovati u priče koje pišu novine „Blic“ i „Kurir“ jer to što tamo piše nije istina. U četvrtak će vas posetiti i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić a vi dobro znate da do sada ni jedan premijer nije došao u opštinu Medveđa. Nama je ova opština jako bitna i želimo da pomognemo ovom narodu. Cilj nam je da se vaša deca ne iseljavaju odavde, da otvorimo fabrike i nova radna mesta. U najskorije vreme sredićemo i put Lebane – Medveđa koji je u jako lošem stanju“ – rekao je ministar Gašić.

BATA GAŠIC
Ministar Gašić dao je punu podršku rukovodstvu opštine u naporima koje pružaju da u Medveđi zaživi duh jedinstva, sloge i pomirenja ali i da se Medveđi pomogne u dovođenju novih investicija i donacija.

IMG_20150908_164348 (1)
Ovom prilikom je ministar reko da mu je jako žao što u nedelju neće biti u Medvedji, obzirom da baš tog dana ženi svog sina, ali se nada pobedi.

Scroll to Top