MEDVEĐA: PRIPREMA PROGRAMSKOG BUDŽETA I PLANA KAPITALNIH INVESTICIJA

U zgradi opštinske uprave u Blacu, održan je treći sastanak radne grupe na kojem je detaljno objašnjen proces formiranja programskg budžeta. Na ovom sastanku ispred opštine Medveđa su prisustvovali, koordinator radne grupe za izradu Programskog budžeta i Plana kapitalnih investicija Dejan Simić, interni revizor i član grupe Vladimir Gikić, predstavnici indirektnih budžeta opštine Medveđa Centra za socijalni rad, Predškolske ustanove Mladost, Turističke organizacije i Direkcije za urbanizam i izgradnju. Sastanku su prisustvovali i članovi radnih grupa iz Vlasotinca, Blaca i Brusa.
Cilj ovog sastanka su aktivnosti na pripremi programskog budžeta za 2016. godinu i petogodišnjeg plana kapitalnih investicija koji će podrazumevati definisanje i određivanje prioriteta budžetskih programa i projekata, uspostavljanja za rangiranje i odabir kapitalnih projekata.
Ovom sastanku je prisustvovao i Ivan Burgić, predsednik opštine Blace koji je pozdravio predstavnike Evropskog PROGRES-a i prisutne goste i ovom prilikom ponudio svu tehničku i drugu pomoć radi uspešne realizacije projekata za opštinu Medveđa.
Opština Medveđa dobiće tokom narednih osam meseci ekspertsku podršku za pripremu programskog budžeta i petogodišnjih planova kapitalnih investicija, koju će finansirati Evropska unija i Vlada Švajcarske preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRESA.

Scroll to Top