Medveđa: Konkurs za program podrške poljoprivrednicima

Opština Medveđa raspisila je konkurs za realizaciju programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Medveđa u 2016. godini.

Ovim konkursom utvrđuju se uslovi i način korišćenja sredstava programa podrške poljoprivrednoj politici i politici ruralnog razvoja na područiju opštine Medveđa u 2016. godini. Za sprovođenje programa podrške poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Medveđa u 2016. godini obezbeđena su sredstva u Odluci o budžetu opštine Medveđa na poziciji 82, u razdelu 4, program Razvoj poljoprivrede (0101),  program aktivnosti 0101, funkcionalna klasifikacija 421, ekonomska klasifikacija 4511, u iznosu od 10.000.000,00 dinara.

Obrazac prijava, za sredstva podrške uzima se u zgradi Opštinske uprave opštine Medveđa u kancelariji Odeljenja za privredu i finansije.

priojave se podnose najkaskije do 1.11.2016. godine, a kompletan tekst konkursa možete pšronaći na oglasnoj tabli u zgradi opštine Medveđa, kao i na sajtu opštine www.medvedja.org.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top