Lebane: Danas tribina u DK "Radan" – "Inkluzija u praksi – primer dobre prakse"

Tribina „Inkluzija u praksi – primer dobre prakse“ koji finansira Fondacija za otvoreno društvo u saradnji sa Savezom učitelja Republike Srbije i Društvom učitelja Lebane , biće održana u petak 25.03.2016. u Domu kulture „Radan“ sa početkom u 18 časova.
„Uzimajući u obzir činjenicu da u praksi i dalje postoje prepreke za kvalitetno ostvarivanje inkluzivnog obrazovanja, posebno u manjim lokalnim sredinama, kao i potrebu da radi njihovog prevazilaženja plan je da budu budu uključeni svi akteri, nastavnici, vršnjačke grupe, roditelji, članovi interresorne komisije i drugi“, rekla je učiteljica Ljubinka Buba Bogdanović.
Ciljevi projekta čije je postizanje planirano kroz realizaciju tribina su sledeći:
– razmena iskustava i primena dobre inkluzivne prakse,
– razmena iskustava i ideja vršnjačkih grupa,
– razmena iskustava i ideja roditelja učenika,
– podrška nastavnicima, vršnjačkim grupama i roditeljima od strane članova interresornih komisija i
– identifikovanje problema u oblasti inkluzivnog obrazovanja, karakterističnih za određenu lokalnu sredinu, predloga njihovih rešenja i predloga budućih akcija u cilju ostvarivanja kvalitetnog obrazovanja za svako dete i sve to od strane svih aktera  (nastavnika, vršnjačkih grupa, roditelja i članova interresorne komisije).

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top