LEBANČANI UŽIVALI U HITOVIMA BORISA REŽAKA

Povodom manifestacije „Kulturno leto 2015“ koje se održava u opštini Lebane,sinoć je pevač Boris Režak održao koncert na platou ispred Dom kulture „Radan“.

Koncert je počeo tačno u 21:30 h. „U ovom mestu sam prvi put. Obzirom da smo stigli oko 18 h nisam imao puno vremena da upoznam ovaj mali grad ali moram da napomenem da nas je direktorka Dom kulture „Radan“ jako lepo dočekala i da je jako prijatna osoba“ – rekao je Boris Režak.

Bez obzira na lep doček direktorke Dom kulture i to što je koncert bio na otvorenom, lebančani se i nisu baš okupili u većem broju ali su zato prisutni đuskali i uživali u hitovima Borisa Režaka, a pevao je i hitove Tošeta Proeskog, Olivera Dragojevića, Gibonnia i druge…

Saznali smo da je u pripremi spot za novu pesmu koja nosi naziv „Anđeo na ramenu“. „Pesma je mnogo lepa. Govori o osveti žene prema svom muškarcu koji nije bio dobar ni korektan prema njoj i ona želi tu noć da mu se osveti sa drugim muškarcem,i to radi kroz suze,na silu ali se sveti. Kažem Vam,pesma je mnogo lepa! Čekamo svetla iz Engleske kako bi počeli da snimamo spot i verujte biće odličan“ – kazao je Boris Režak.

br

Scroll to Top