Konstituisan Privremeni organ opštine Medveđa

Na sednici Vlade Republike Srbije održanoj 03. februara 2022. godine, doneta je Odluka o raspuštanju Skupštine opštine Medveđa i obrazovanju Privremenog organa opštine Medveđa, pod brojem 05 br.020-803/2022, koja je objavljena u «Službenom glasniku Republike Srbije», br.13/2022 od 04.02.2022. godine.

Odlukom Vlade Republike Srbije, Privremeni organ opštine Medveđa obavlja tekuće i neodložne poslove iz nadležnosti Skupštine i izvršnih organa opštine utvrđene zakonom i Statutom opštine, do konstituisanja Skupštine i izbora izvršnih organa opštine nakon održanih izbora, u skladu sa zakonom.

Opštinu Medveđu će do vanrednih lokalnih izbora u aprilu mesecu voditi petočlani Privremeni organ.

U Privremeni organ opštine Medveđa imenuje se: za predsednika Dragan Kulić, a za članove: Nebojša Arsić, Goran Iavnović, Fljorim Sahiti i Milan Stevanović.

Konstitutivna sednica Privremenog organa održana je 07. februara 2022. godine na kojoj je imenovan sekretar Privremenog organa, dipl.prav. Miroslav Stanković, i usvojen Poslovnik Privremenog organa koji uređuje organizaciju i način rada.

 

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top