Konkurs za dodelu stipendija učenicima iz Medveđe, Bujanovca i Preševa

Služba Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medeđa raspisala je konkurs za dodelu stipendija učenicima sa područja opština Preševo, Bujanovac i Medveđa za period školske 2016/17.godine.

Medveđa – Opšti uslovi su da su učenici državljani Republike Srbije i da imaju prebivalište na teritoriji opštine Medveđa, da su prvi put školske 2016/17 godine upisali prvu, drugu, treću ili četvrtu godinu srednjih škola u Medveđi, Lebanu ili Leskovcu obrazovanih odlukom Ministarstva prosvete Republike Srbije, da su tokom prethodnog školovanja ostvarili vrlo dobar ili odličan uspeh i da tokom prethodnog školovanja nisu ponavljali nijedan razred i da su imali primereno vladanje.
Rok za prijavljivanje na Konkurs je do 23.septembra 2016.godine do 15.30 časova.
Konkursni obrasci se mogu preuzeti sa internet stranice Koordinacionog tela na adresi (www.kt.gov.rs) i u uslužnom centru opštinske uprave Medveđa.
Sve prijave se predaju u uslužnom centru opštinske uprave u Medveđi, Jablanička 48 najkasnije do 23.septembra 2016.godine.
Na kraju važna napomena: ove godine lična karta za starije od 16 godina je obavezna, zato je potrebno da učenici koji ne poseduju ličnu kartu regulišu na vreme; jer sva potrebna dokumenta za prijavu na konkurs moraju biti uredno i čitko popunjena, neblagovremena i nepotpuna konkursna dokumentacija neće biti uzeta u razmatranje.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top