Prve tri uspešne godine rada Societe Generale banke u Lebanu

Ekspozitura Societe generale banke u Lebanu juče je obeležila tri godine rada u našem gradu.

Lebane – Koktelu koji je tim povodom upriličen u prostorijama ekspoziture prisustvovali su prijatelji, poslovni partneri, direktori nekih Javnih preduzeća iz Lebana, kao i klijentni ove vodeće banke na našem tržištu.  

sge-banka-lebane-003 sge-banka-lebane-005 sge-banka-lebane-004

U prijatnoj i opuštenoj atmosferi goste su dočekali zaposleni u ekpozituri Societe Genarale banke Boban Ilić, Vanja Stančić i Bojan Petrović.

sge-banka-lebane-007

Za gotovo 150 godina postojanja, Societe Generale Group imala je vitalnu ulogu u ekonomiji, postavši jedna od vodećih svetskih bankarskih grupa. Zasnovana na univerzalnom bankarskom modelu, Societe Generale grupa kombinuje finansijsku stabilnost sa strategijom održivog razvoja, dok joj je cilj da bude referentna banka kada govorimo o odnosu prema klijentima, prepoznata na tržištima na kojima operiše, bliska klijentima, izabrana zbog kvaliteta i posvećenosti svojih timova.

sge-banka-lebane-002

Banka u Lebanu posluje tri godine, i po rečima šefa ekspoziture Bobana Ilića početak rada nije bio lak. „Napornim radom, upornošću i velikim zalaganjem smo uspeli da izađemo na pravi put i mogu slobodno da kažem da idemo ka pravom cilju“, naglašava Ilić i dodaje „Za ove tri godine smo pokušali da građanima Lebana pokažemo da ono što mi radimo, da se tako izrazim, nije ono klasično bankarstvo. Pripadamo svetskoj bankarskoj grupaciji koja je prva krenula sa digitalnim on line bankarstvom tako da sada svi naši klijenti mogu svoje poslove da završavaju i od kuće, da podnesu zahtev za kredit, dozvoljeni minus ili neku drugu našu uslugu“

sge-banka-lebane-006

Naša misija je da klijent kada izađe iz banke, izađe sa osmehom na licu i to je ono što nas razlikuje od naše konkurencije, ističe Boban Ilić. „Ja lično volim da sa svakim klijentom razgovaram jedan na jedan, da čujem problem ili neku sugestijui da zajednički nađemo najpovoljnije rešenje“ podvlači Ilić.

sge-banka-lebane-009 sge-banka-lebane-008

Societe Generale banka nudi širok spektar usluga i kredita kako građanima tako i privrednicima. Na naše pitanje koji je najpovoljniji kredit Ilić odgovara „Najpovoljniji kredit je onaj kredit, kada klijent dođe u našu banku i razgovaramo o njegovim potrebanma i mogućnostima i onda ćemo naći najbolje moguće rešenje. Naša ponuda kredita je dosta velika tako da je moja preporuka građanima da dođu kod nas, da sednemo i razgovaramo i sigurno ćemo naći najpovoljnije rešenje, odnosno najpovoljniji mogući kedit“ zaključuje Boban Ilić šef ekspoziture Societe Generale banke u Lebanu.
Banka je otvorena svakim radnim danom od 8.30 do 16 časova.

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top