Ko ima prava na besplatan prevoz u Leskovcu i šta je potrebno od dokumentacije

Odeljenje za stambeno komunalne poslove grada Leskovca objavilo je spisak dokumentacija koja je neophodna kako bi povlašćene kategorije stavnoštva dobile besplatan prevoz.

– Osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama i njihove pratioce na teritoriji grada Leskovca (dostaviti uverenje ili rešenje izdato od strane Centra za socijalni rad)
– Upošljenike srednjih i osnovnih škola na teritoriji grada Leskovca (spisak od strane škole)
– Deca do srednjoškolskog uzrasta (učenici osnovnih škola) na teritoriji grada Leskovca (spisak izdat od strane škole)
– Penzioneri sa primanjem do 35.000 dinara na teritoriji grada Leskovca (penzioni ček)
– Socijalno ugrožene kategorije prema spisku nadležnog organa na teritoriji grada Leskovca (dostaviti uverenje ili rešenje izdato od strane Centra za socijalni rad)
– Trudnice na teritoriji grada Leskovca ( izveštaj ili potvrda o trudnoći, kopija lične karte)
– Studenti sa prosekom preko 9 sa mestom prebivališta na teritoriji grada Leskovca (potvrda sa prosekom koju izdaje fakultet i očitana lična karta)
– Učenici srednjih škola sa prosekom 5.00 na kraju svake završene godine sa mestom prebivališta teritoriji grada Leskovca (svedočanstvo)
– Roditelji sa tri ili više deteta (starost dece do 18 godine) čije je mesto prebivališta na teritoriji grada Leskovca (izvod iz matične knjige rođenih za svako dete)
– Deca bez roditelja i deca u hraniteljskim porodicama ( uvrenje ili rešenje koje je izdao Centar za socijalni rad)
– Ratni veterani na teritoriji grada Leskovca (na osnovu rešenja o statusu boraca)
– Dobrovoljni davaoci krvi preko 50 puta na teritoriji grada Leskovca ( potvrda o broju davanja krvi izdata od strane Crvenog krsta)
– Deca mlađa od 18 godina kojima je jedan od roditelja preminuo (izvod iz matične knjige umrlih roditelja i izvod iz matične knjige rođenih deteta)
– Uz navedenu dokumentaciju obavezno dostaviti fotografiju i uverenje o mestu prebivališta.

Sve potrebne informacije možete dobiti:

Bulevar Oslobođenja 147 (Elu centar)-predstavništvo Frenki 016/260-013

Durmitorska BB Bobište-predstavništvo Jugotrans 016/297-70-11

Nemanjina 33-predstavništvo Kanis 016/242-200

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top