Goran Nenadović danas ispraćen na večni počinak

Goran Nenadović, dugogodišnji načelnik Posebnog odeljenja Krivično-popravnog zavoda u Požarevcu (Zabela) i rođeni brat predsednika opštine Bojnik sahranjen je danas na bojničkom groblju.

Goran je rođen u Leskovcu 1978. godine, osnovnu školu završio je u Gornjem Brestovcu, a srednju u Bojniku. Nakon zavrsenog Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja, godine 2003, Goran odlazi na dril Žandarmerije gde se vidno izdvaja od većine kandidata svojim radom, upornošću i fizičkom spremom. Nakon završene obuke, aprila meseca 2004. godine počinje da radi u Niškom odredu Žandarmerije i tu se našao među sebi sličnima u Specijalistickoj četi, gde se ostvario i dokazao kao pripadnik te elitne formacije.
Godine 2008. prelazi u Ministarstvo pravde, služba obezbeđenja okružnog zatvora u Prokuplju, a kasnije na mesto načelnika službe obezbeđenja KPZ Zabela i načelnika posebnog odeljenja istog zavoda, koju funkciju je obavljao do iznenadne smrti.
Duga kolona njegovih kolega, rođaka i prijatelja, čekala je na poslednji oproštaj i odavanje počasti ispred Nenadovićeve kuće u Bojniku.

Ceo Bojnik koji je za trenutak stao, a građani sa suzama u očima odali su počast njemu i tužnoj povorci koja se kretala ulicama ovog mesta.

   

Bojničani su Goranu u čast ispisali poruke na kojima je pisalo da ga vole i da ga nikada neće zaboraviti.

   

U dugoj istoriji Bojnika ovo je sigurno bio najtužniji ispraćaj, a kako svi kažu Goran Nenadović je to zaslužio svojim poštenjem i ljubavlju prema gradu u kome je rođen i odrastao.

Izgubili smo kolegu koga smo svi voleli i jednog od najvećih profesionalaca koji se nije štedeo u svom poslu sa mnogobrojnim rizicima koje je on nosio, kazao je u svom govoru direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Dejan Carević.

Nenadović je bio, iznad svega, prijatelj na koga smo svi mogli da računamo u svakoj situaciji i zato ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo prazninu koju je ostavio iza sebe. Šta god da kažemo kako bismo ga opisali, malo je kad su u pitanju njegovi ljudski kvaliteti, rekao je u emotivnom obraćanju Janko Stanišić zamenik načelnika Službe obezbeđenja KPZ Zabela.

Nenadović je u svojoj dugogodišnjoj karijeri učestvovao u brojnim domaćim i međunarodnim projektima vezanim za izvršenje kazne zatvora u evropskim i svetskim okvirima i trudio da najbolje primere iz svetske prakse primeni prilikom pisanja brojnih zakonskih i podzakonskih akata u Srbiji.

   

Nenadović je voleo svoju porodicu, sistem u kome je radio i fudbal i streljaštvo kojima je bio podjednako predan, saopštili su Uprava za izvršenje krivičnih sankcija i kolektiv KPZ Požarevac.

   

Nebojša Nenadović, predsednik opštine Bojnik je opraštajući se sa bratom poručio da je sreća bila što ga je imao, da je ponosan na njega i da ga nikada neće zaboraviti.

Goran Nenadović iza sebe je ostavio suprugu i ćerku.

 

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top