DODELJENA BESPOVRATNA SREDSTVA KOORDINACIONOG TELA

Juče su u Bujanovcu dodeljena bespovratna  sredstva privrednicima opština Preševo, Bijanovac i Medveđa. Ova sredstva su dodeljena po konkursu Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije.

Opredeljena sredstva po konkursu za opštinu Medveđa iznosila su 9.615.000,00 dinara

Sa teritorije opštine Medveđa, sredstva u iznosu od tri miliona dinara , dobilo je preduzeće „VEMA“  u vlasništvu Mirka Savića.

U ime Koordinacionog tela, ugovore je potpisao dr Zoran Stanković a ispred opštine Medveđa potpisivanju ugovora su prisustvovali dr Nebojša Arsić, predesdnik privremenog organa opštine Medveđa i Dejan Simić iz kancelarije za lokalni ekonomski razvoj koji je ujedno i član komisije Koordinacionog tela vlade Republike Srbije za dodelu sredstava po pomenutom konkursu.

Prošle nedelje su u opštini Medveđa održani izbori na kojima je ubedljivo pobedila lista „Aleksandar Vučić SNS – SPS – PUPS“ a nosilac liste dr Nebojša Arsić je u toku kampanje najavljivao novi početak za opštinu Medveđa, bolji život, nova radna mesta, novi put na relaciji Lebane – Medveđa, pomoć privrednicima za ostvarivanje ciljeva a samim tim i otvaranje novih radnih mesta.

Potpisivanje ovih ugovara samo je početak za oporavak opštine Medveđa.

ARSIC BG 1

Scroll to Top