Goran Jović, direktor RPK Leskovac učesnik panela u Republici Srpskoj

Područna privredna komora Bijeljina i opština Vlasenica zajedničkom sinergijom organizovali su skup pod nazivom „Integracija regionalne turističke ponude i razvoj lokalnih proizvoda – Semberija, Birač i Majevica“. Konferencija je održana u amfiteatru Šumarskog fakulteta u Vlasenici – Poljoprivrednog fakulteta Istočno Sarajevo.

This slideshow requires JavaScript.

Na ovoj konferencij su učestvovali: ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović, direktor Regionalne privredne komore Leskovcu Goran Jović,  predsednik Područne privredne komore Bijeljina, Stevo Savić, predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, kao i  predstavnici institucija i privrednih društava. „Sa velikim zadovoljstvom sam se odazvao ovom pozivu. Panel je održan u Republici Srpskoj, u Vlasenici, a mi smo uvek tu da pomognemo našoj braći preko Drine kako bi i oni zaštitili svoje brendove. Ujedno koristim priliku da obavestim sve građane Lebana, da je na moj predlog, Opština Vlasenica sa velikim zadovoljstvom prihvatila potpisivanje ugovora sa Opštinom Lebane o saradnji i razmeni iskustava obzirom da obe opštine imaju velike potencijale. Radićemo sa njima na brendiranju nekih njihovih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda autentičnih sa ovog područja u saradnji sa Područnom privrednom Komorom u Bjeljini a i učestvovati na poljoprivrednom sajmu INTERAGRO od 19-21. septembra u Bjeljini, istakao je Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga.

This slideshow requires JavaScript.

 

Učesnici konferencije u Vlasenici pod nazivom „Integracija regionalne turističke ponude i razvoj lokalnih proizvoda – Semberija, Birač i Majevica“ posetili su Ski-centar „Igrišta“ na planini Javor koji će od naredne godine raditi punim kapacitetom i naglasili da „Igrišta“ treba da rade 365 dana u godini i da su motor razvoja privrede, industrije i saobraćaja, ne samo regije Birač, već i šire. Posetioci su naglasili da su „Igrišta“ vazdušna banja i da je planinski turizam na prvom mestu, te lepote ovog područja treba iskoristiti jer je to brend koji treba ponuditi gostima.

Ski-centar posetili su ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović, predsednik Područne privredne komore Bijeljina Stevo Savić, direktor Regionalne privredne komore Jablaničko i Pčinjskog okruga u Leskovcu Goran Jović, predstavnici Olimpijskog centra „Jahorina“, kao i predstavnici institucija i privrednih društava.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top