DS: "Apsolutni pobednik na prošlim lokalnim izborima bila DS"

Redakciji ICJ dostavljeno je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti.

Jednu jedinu istinu je SNS iznela u svom poslednjem saopštenju: Srbiju na proleće čekaju izbori. Samo što su „zaboravili“ da spomenu da je apsolutni pobednik na prošlim lokalnim izborima bila DS, da je SNS dživela sudbinu apsolutnog gubitnika, i da je sadašnja lokalna vladajuća garnitura u Leskovcu napravljena pretnjama, ucenama, zastrašivanjem i svim onim što već ide uz mehanizam vladavine  SNS-a.

DS je uverena da će postići najmanje rezultat jednak rezultatu na prošlim lokalnim izborima, a o cenzusu – posle 3 godine vladavine bahatih, nesposobnih i nepismenih – mislimo da ovog puta treba da brine SNS! I tu neće biti dovoljno zastrašivanje građana večernjim posetama i pitanjima „za koga će da glasaju“ i „žele li da se učlane u SNS“ ; ništa više ne može da zaustavi kola SNS-a koja kreću nizbrdo!

Sastavljači saopštenja se čak usuđuju da spomenu „laž i primitivizam“ a da ne pomisle najpre na sebe! Usuđuju se da vređaju inteligenciju svih građana Leskovca, kao da svi ne znamo ko je , za protekle tri godine vlasti, bio zadužen za  laganje Leskovčana i primitivno ponašanje koje je postalo tema podsmeha ne samo u Srbiji, već i izvan granica naše zemlje.

U svom saopštenju, predstavnici SNS-a se pozivaju na anonimno mišljenje “nekih naših sugrađana koji dugi niz godina žive u inostranstvu“ i to je zaista dirljivo; međutim, bilo bi mnogo pametnije da više brinu o mišljenju više od 100 hiljada sugrađana koji žive ovde i koji svakog dana mogu da gledaju rezultate katastrofalne politike „naprednjaka“ – glad , nezaposlenost, gušenje medijskih sloboda, uništavanje institucija države, ponižene penzionere, lekare, profesore, policajce, sudije, službenike, prevarene poljoprivrednike i obespravljene radnike – kako u Leskovcu tako i u Srbiji! A njihovo mišljenje će videti već na sledećim izborima, tu nema sumnje!

Takođe, SNS tvrdi kako se „otvaraju nova radna mesta i investitori šire kapacitete“. Tako je, naprednjaci, šire se kapaciteti investitora – „Jura“, „Džinsi“, „Falke“ – koje je DS dovela u Leskovac, a ne SNS! Mogu li gospoda iz SNS-a da navedu makar jednog novog investitora – ne računamo bajkovitu fabriku algi sa navodno 5 hiljada zaposlenih koja nikada nije otvorena, prodaju „Porečja“ američkom biznismenu koji se više nikada nije javio, kapitalnu investiciju toaleta na groblju i enorman bum na tržištu rada zbog otvaranja kineskog tržnog centra sa osam zaposlenih –  a koji je u Leskovac došao za vreme njihovog mandata? Naravno da ne, jer je broj takvih jednak nuli; dakle, jednak vrednosti svega što su „naprednjaci“ navodno učinili za ovaj grad!

Da bruka bude veća, SNS se hvali i brojem nezaposlenih koji je navodno smanjen za tri hiljade! Sve bi to bilo lepo kada bi taj broj bio smanjen zbog novih radnih mesta, ali nažalost nije tako! Broj nezaposlenih smanjen je samo zato što je za protekle tri godine više od šest hiljada naših sugrađana pobeglo iz Leskovca glavom bez obzira, bez želje da se  vrate u svoj zavičaj sve dok ova nesposobna i bahata SNS vlast zauvek ne bude smeštena tamo gde joj je i mesto: na đubrište istorije!

Sve u svemu, vreme je da opet podsetimo lokalne vlastodršce na staru misao„da neke ljude mogu da varaju sve vreme, sve ljude neko vreme, ali da ne mogu da varaju sve ljude sve vreme“!Da ih podsetimo da Leskovčani nisu glupi, kako oni žele da misle, i da će SNS drčnost i nesposobnost doći na naplatu vrlo brzo. Već na sledećim izborima, – kaže se u saopštenju DS-a.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top