MEDVEĐA: Sastanak sa investitorom

 

U kabinetu predsednika opštine Medveđa održan sastanak sa predstavnikom pčelarske kompanije ROJ, nemačkom organizacijom GIZ, predstavnikom HELP-a i udruženja Apis iz Medveđe.


Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić predstavio prirodne potencijale Medveđe. Razgovaralo se i o mogućnostima za kasnije proširenje saradnje, obzirom da je opština Medveđa područje koje obiluje prirodnim lepotama i zdravom ekološkom sredinom.


Direktor pčelarske kompanije ROJ, gospodin Radomir Bradić, je nakon održanog sastanka, u društvu predstavnika HELP-a i GIZ-a, obišao potencijalni objekat za pogon u kom bi bila smeštena fabrika za proizvodnju pčelarskih košnica.


Opština Medveđa je predložila lokaciju u Lecu, koja se nalazi na 10 kilometara udaljenosti od centra Medveđe, prostor nekadašnjeg DP „Istraživačkog centra“ za investicije i informatiku, inženjering-Novi Beograd, koji je u stečaju.

(ICJ)

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top