Dačić: Školski policajci i ubuduće prisutni u svim školama

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da policija od početka školske godine obezbeđuje sve škole u Srbiji, što će nastaviti da čini i ubuduće.

Dačić je istakao da su školski policajci prisutni u svim školama pre, za vreme trajanja nastave i nakon okončanja časova u obe smene, i naglasio da njihovo prisustvo nikada nije dovođeno u pitanje zato što je bezbednost dece naš prioritet.

On je naveo da su juče, na obezbeđenju u 1.742 škole, bila raspoređena 2.232 policijska službenika i taj broj će okvirno ostati i tokom cele školske godine.

Prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova jeste da svako dete bude sigurno na putu do škole i u njoj. Školski policajci su tu da osiguraju bezbednost, ali i da se nađu deci za sve eventualne probleme koji ih muče, zaključio je Dačić.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top