Leskovac: Podeljena oprema i novčana sredstva sportistima

Danas je iz bužeta grada Leskovca uplaćeno 8,9 miliona dinara po osnovu projektnog finansiranja sportskih klubova. Ovo je druga faza isplate sredstava, jer je prethodno u martu ove godine uplaćeno 8,3 miliona. Prema najavama iz gradske uprave u maju će biti isplaćeno još 6 miliona čime će biti izmirene sve obaveze po ovom osnovu.

Sportisti 02

Osim ovih sredstava, lokalna samouprava je preko Gradske uprave za društvene delatnosti izdvojila 2 miliona dinara za javnu nabavku sportske opreme, koja će poboljšati uslove rada sportskih organizacija u našem gradu.

Sportisti 01

Danas je izvršena i podela sportske opreme Fudbalskim klubovima iz okružne i međugradske lige, kao i klubu Moravac Orion koji se takmiči u Srpskoj ligi. Po 16 kompleta opreme dobilo je 36 klubova. Uskoro će još 16 fudbalskih klubova Gradske lige dobiti dresove, a ostali dvoranski sportovi dobiti trenerice i lopte.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Najnovije
Najstarije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top