U Lebanu danas održana druga sednica Opštinskog veća

U Lebanu je danas održana druga po redu sednica Opštinskog veća na kojoj su većnici na samom početku zasedanja jednoglasno usvojili zapisnik 1. sednice, a nakon toga razmatran je i usvojen predlog Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata crkava i verskih zajednica iz opštinskog budžeta.

Na sednici Opštinskog veća razmatran je i predlog za dopunu Odluke o drugom rebalansu budžeta na osnovu koje su preraspoređena određena sredstva koja su ostala neutrošena zbog epidemije virusa kovid 19.

Jednoglasno je usvojen i Predlog rešenja o obrazovanju komisije za podršku mladim talentima. Obrazovana je Komisija za koordinaciju inspekcijskog nadzora na poslovima iz nadležnosti opštine.

Razmotren je i usvojen i Finansijski izveštaj sa revizijom za 2019. godinu JKP „Vodovod“, kao i Predlog ugovora o održavanju vodovodnih šahti i bunara povezanih na magistralni cevovod i celokupne vodovodne mreže u 2020. godini ovog preduzeća.

Na ovoj sednici većnici su dali saglasnost na Izveštaj o radu Predškolske ustanove „Dečja radost“, kao i na njen Godišnji plan i program za ovu godinu zajedno sa davanjem saglasnosti na takozvanu Mrežu ove ustanove za školsku 2020/2021 godinu.

Na kraju sednice Razmotren je i usvojen Zahtev lebanske Gimnazije za plaćanjem putnih troškova učenicima sa teritorije ove opštine koji putuju do škole i obratno.

 

Info centar juga

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top