VUČIĆ: ŽELIM DA OJAČAM JUG SRBIJE

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas u Leksovcu velike investicije i posebne mere subvencija za razvoj juga Srbije u narednom periodu.

Premijer Vučić je sa gradskim vlastima obišao Zelenu zonu i rekao da Vlada Srbije uvek odvaja više sredstava za jug Srbije kako bi građani ostali na svojim ognjištima. Obilazeći Zelenu zonu, Vučić je rekao da postoje nekoliko preduzeća iz drugih zemalja koje su zainteresovane za prehrambenu industriju i da će sigurno dovesti bar dva, što bi leskovčanima puno značilo.

vucic_o-zelenoj-zoni050915

Vučić je najavio otvaranje novih radnih mesta odnosno otvaranjem dve fabrike, jedna u Vladičinom Hanu u kojoj će biti zapošljeno oko 400 radnika i druga u Vranju a tu će biti posla za oko 3.000 radnika.

Premijer je obišao meštane sela Bogojevce ali je bio nezadovoljan lošim putem pa je rekao gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću, da tu mora biti asfalt do njegovog sledećeg dolaska.

Premijer je obišao i Centralno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i glavnog gradskog kolektora u selu Bogojevce.

Poseta farme i mlekare u Travnom Preslapu a nakon toga će se, na gradskom trgu, obratiti Crnotravčanima.

Crna Trava, 5. avgusta 2015 - Premijer Srbije Aleksandar Vucic (S) tokom posete farmi i mlekari Surik-Invest doo Leskovac u Travnom Preslapu SO Crna Trava. Vucic je danas u Leskovcu najavio velike investicije i posebne mere subvencija za razvoj juga Srbije u narednom periodu. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / tj
 FOTO TANJUG / TANJA VALIC /
Scroll to Top