V Okružne sportske igre prosvetnih radnika

U subotu 7. maja na terenima SRC „Dubočica“ u Leskovcu održaće se PETE OKRUŽNE SPORTSKE IGRE prosvetnih radnika sa teritorije Jablaničkog okruga. Ove sportske susrete organizuje RC Leskovac SOS. Igre su raspisane u martu, rok za prijavu ekipa istekao je 15. aprila a Organizacioni odbor je žrebanje izvršio 22. aprila. Nakon prijave ustanovljeno je da će na igrama učestvovati zaposleni iz ukupno 28 ustanova iz kojih je za ekipne i pojedinačne sportove prijavljeno 216 takmičara.

Ove godine, sistem takmičenja je promenjen u odnosu na prethodni period, jer su bodovanje i Pravila usklađena sa onim na republičkom nivou. Dakle, učesnici igara će se takmičiti u 9 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji posebno. Organizacioni odbor je pripremio odlične uslove za sportsko druženje takmičara i navijača. Takmičenja će se odvijati na unutrašnjim i spoljnim terenima SRC „Dubočica“, uz ozvučenje, muziku i osveženje. Tenis će se igrati na terenima na Hisaru a šah u prostorijama RC Leskovac SOS.

Otvaranje Sportskih igara predviđeno je za 8:30 ispred SRC „Dubočica“, gde je mesto okupljanja svih takmičara. Vođe ekipa dobiće potrebna uputstva, a članovi Organizacionog odbora igara vodiće računa da se takmičenja odvijaju po planu. Prva takmičenja počinju u 9 sati. Dodela pehara i priznanja predviđena je za 10. jun na Svečanosti povodom završetka nastavne godine u hotelu „Bavka“.

V SPORTSKE IGRE raspored takmičenja

– Otvaranje igara je u 8.30, a raspored takmičenja je sledeći:

1. Mali fudbal u 9.00 sati u velikoj sali,
2. Odbojka u 14.00 sati u malaoj sali,
3. Basket u 10.00 sati na terenima pored hale (ukoliko pada kiša basket se igra u 9.00, 8. maja u maloj sali),
4. Stoni tenis u10.00 sati u sali za stoni tenis,
5. Plivanje  u 13.30 sati na bazenima u SRC Dubočica,
6. Kuglanje  u14.30 sati u kuglani,
7. Pikado u 15.00 sati u hodnik pored kuglane,
8. Tenis u 10.00 na terenima na hisaru,
9. Šah u 11.00 sati u prostorijama sindikata.

BODOVANjE EKIPA:

EKIPNO :

1. mesto – 15 bodova
2. mesto – 12 bodova
3. mesto – 10 bodova
4. mesto – 7 bodova

POJEDINAČNO :

1. mesto – 12 bodova
2. mesto – 10 bodova
3. mesto – 7 bodova
4. mesto – 5 bodova

Na ovim sportskim igrama pored škola iz Leskovca učešće su uzeli i prosvetari iz lebanskih osnovnih i srednjih škola, kao i prosvetari iz osnovnih i srednjih škola iz opštine Medveđa.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top