U Tulovu i Velikoj Kopašnici renovirane zdravstvene ambulante

U selu Tulovu završeni su radovi na rekonstrukciji zdravstvene ambulante, u čiju adaptaciju je lokalna samouprava uložila 550.000 dinara. Tim sredstvima zamenjeni su dotrajala krovna konstrukcija, oluci i lamperija, a fasada i unutrašnji zidovi su okrečeni.

РЕНОВИРАНЕ ЗДРАВСТВЕНЕ АМБУЛАНТЕ У ТУЛОВУ И ВЕЛИКОЈ КОПАШНИЦИ

Osim toga, uloženo je i dodatnih 240.000 dinara za kopanje novog bunara i povezivanje ambulante na vodovodnu mrežu. U ovaj objekat godinama nije bilo značajnijih ulaganja pa će oko 600 stanovnika Tulova sada imati bolje uslove lečenja.

????????????????????????????????????
Zdravstvena ambulanta u Velikoj Kopašnici

Slični radovi izvedeni su i na zdravstvenoj ambulanti u Velikoj Kopašnici u koju je uloženo pola miliona dinara. Novčanu pomoć za sanaciju ovog objekta dali su i sami meštani, koji su prikupili 30.000 dinara. Ovde će četiri dana u nedelji moći da zdravstvenu zaštitu dobije oko 700 stanovnika Kopašnice, kao i stanovnici Slatine i Padeža.

Ovo su dve poslednje od ukupno 34 renovirane ambulante na teritoriji Grada Leskovca, a u narednom periodu cilj će biti da se u većini ovih objekata saniraju podovi i postave rampe za invalide.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top