U Lebanu danas održana 15. sednica Skupštine (VIDEO)

U Lebanu je danas održana 15. sednica Skupštine sa devetnaest tačaka na dnevnom redu. Na samom početku sednice predsednik Skupštine opštine Lebane Boban Pejić pročitao je obaveštenje odbornika Radovana Cvetkovića, dostavljeno na pisarnici skupštinske službe, da istupa iz odborničke grupe, da nije član nijedne druge grupe, kao i da će ubuduće nastupati samostalno.

Na današnjem zasedanju 15. sednice Skupštine razrešen je dosadašnji v.d. direktor Sportsko-rekreativnog centra u Lebanu, Nenad Jović a na tom mestu imenovan Miloš Ristić, diplomirani ekonomista. Dužnosti su danas razrešeni dosadašnji predsednici i članovi upravnog i nadzornog odbora „Sportsko-rekreativnog centra“ u Lebanu. Za predsednika UO ove ustanove imenovan je Miodrag Đorđević a na mestu člana Milan Mitić iz Lebana.

Slobodan Milošević iz Lebana imenovan je za predsednik NO, dok su za članove imenovani Milan Vasiljević iz Lebana i Dragan Miljković iz Malog Vojlovca.

Usvojene su i tačke oko davanja saglasnosti predsedniku opštine za potpisivanje Ugovora sa JP Lebane, JKP Komunalac, JKP Vodovod i JKP Veterinarska stanica Lebane za poverene poslove. Takođe na današnjoj sednici SO Lebane usvojen je i Predlog Odluke o opštinskim nekategorisanim putevima.

U sklopu 14. 15.16. i 17. tačke razrešen je član Odbora za administrativno-mandatna pitanja, razrešeni su i imenovani članovi Odbora za društvene delatnosti, Odbora za nagrade i priznanja i Odbora za utvrđivanje predloga naziva ulica, trgova, zaselaka i delova naseljenih mesta.

Osamnaesta tačka dnevnog reda bila je predlog ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za imenovanje komisije za vođenje postupka i donošenje rešenja po zahtevu za vraćanje zemljišta.

Sve tačke Dnevnog reda usvojene su većinom od 19 glasova odbornika.

Snimak 15. sednice Skupštine opštine Lebane možete pogledati u prilogu.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top