STEFANOVIĆ: PREMIJER DA RASPIŠE IZBORE NA SVIM NIVOIMA

Potrpedsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku u interesu svih građana, a premijeru Aleksandru Vučiću predložio da usliši pozive brojnih stranaka i raspiše izbore na svim nivoima, uveren da će narod izabrati najbolje za svoju zemlju.

„Nije im dobro sto se gradi Beograd na vodi, valjda bi bilo bolje da je Savski nasip ostao ruglo, smetlište i stecište brodskih olupina. Nije im dobro što će ovaj projekat zaposliti 15.000 ljudi u celoj Srbiji, valjda bi bilo bolje da ostanu bez posla“, rekao je Stefanović za Tanjug.

On je istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi odgovornu politiku u interesu svih građana, pa i onih koji se sa njom ne slažu, te da je premijer pozivom na jedinstvo pokazao da je državnik koga ne zanima partijska politika, već dobrobit svih građana.

„Što se izbora tiče, dozvoljavam sebi da predložim premijeru da usliši pozive brojnih stranaka i razmisli o tome da se raspišu izbori na svim nivoima. Uveren sam da će narod umeti da izabere šta je najbolje za Srbiju“, rekao je Stefanović.

Scroll to Top