SREĐUJU SE PRILAZI U GRAD LESKOVAC

Na sam ulaz u grad Leskovac kod Poljoprivredne škole, zasađeni su četinari,postavljeni ivičnjaci, uređeno autobusko stajalište koje će uskoro biti i osvetljeno. Ove poslove, oko uređenja na ulaz u Leskovac, finansirali su Fond za zaštitu životne sredine i MZ Južnomoravskih brigada sa ukupno 200.000 dinara.
Načelnica Uprave za zaštitu životne sredine Bobana Stošić, najavila je da će svi prilazi ovom gradu biti uređeni, kao i deo kod fabrike „Nevena“ za šta je planirano da se odvoji oko 350.000 dinara.
Prisutnima se obratio i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je rekao da na ovaj način želi da građani Leskovca znaju gde ide svaki potrošen dinar iz gradske kase i da za njega postoje samo uspešni i neuspešni projekti a ne mali ili veliki.
Podsećanja radi, gradska kasa je protekle nedelje bila vrlo „odrešena“, više od 3 miliona je isplaćeno za putne troškove prosvetarima, 10 miliona je podeljeno za sufinansiranje medija, 9 miliona za organizacije i udruženja iz oblasti socijalne zaštite, 23 miliona za sportiste…. najavljeno 1300 novih radnih mesta u kompaniji „Yura“ i fabrici „Džinsi“, srednjoškolci nagrađeni gratis ekskurzijom, otvorena dečija igrališta i još mnogo toga.
Vlast u Leskovcu možemo da kritikujemo, podržavamo ili ne, ali je činjenica da ostale opštine koje okružuju Leskovac, imaju na koga da se ugledaju.

 

Scroll to Top