SNS u Leskovcu prvi predao listu „“Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu, Goran Cvetanović u pratnji članova stranke predao je Gradskoj izbornoj komisiji listu „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ za izbore u Leskovcu sa 1.654 potpisa podrške građana koja je sakupljena u rekordnom roku. Pored Srpske napredne stranke na izbornoj listi u Leskovcu nalaze se i koalicioni partneri: Socijal demokratska partija Srbije, Ujedinjeni penzioneri Srbije i Srpska radikalna stranka.

“Neka građani Srbje i Leskovca izaberu predstavnike za koje smatraju da će sa najviše uspeha i posvećenosti rukovoditi kako zemljom tako i našim gradom. Nama je velika čast što smo u rekordnom roku prikupili više nego dovoljan broj potpisa kako za prlamentarne tako i za lokalne izbore. Prvi smo predali listu kako na Republičkom tako i na lokalnom nivou. Broj prikupljenih potpisa pokazuje da nam narod veruje i da će zajedno sa nama nastaviti da se bori za sigurnost i budućnost – kazao je predsednik GrO Goran Cvetanović, predstavivši ovom prilikom i listu „Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ kao i buduće odbornike.

Na listi za lokalne izbore nalazi se 37 žena i 38 muškaraca. Struktura nivoa obrazovanja je sledeća: od 75 kandidata fakultetski obrazovanih je 48 – 64%, sa višim obrazovanjem 10 – 13,3%, srednjom stručnom spremom 15 – 20,0%, penzionera 2 – 2,7%. Po zanimanju 12 lekara, od toga 1 doktor medicinskih nauka, 1 lekar dečije stomatologije, 10 doktora medicine od toga, 1 specijalista hirurgije, 1 magistar farmacije. 3 diplomirana pravnika, 7 diplomiranih ekonomista, 1 master ekonomista, 2 diplomirana inžinjera, 2 master psihologa, 1 master pedagog, 3 diplomirana menadžera. 7 profesora razredne nastave, 1 profesor računarstva i informatike, 1 profesor gastronomije, 2 master matematičara, 1 profesor matematike, 1 master istoričar, i 2 master profesora srpskog jezika i književnosti. 3 privatna preduzetnika, 1 umetnik – slikar, 2 penzionera, 3 više medicinske sestre, 3 strukovne medicinske sestre, 1 strukovni ekonomista, inženjer šumarstva, pravni tehničar, ekonomski tehničar, veterinarski tehničar, tekstilni tehničar i turistički tehničar. 1 trgovac, 1 programer savetnik, 2 radnika i 1 trgovinski tehničar. Na listi nema zvanično poljoprivrednika, ali mnogi kandidati za odbornike se pored zvaničnog obrazovanja pretežno bave poljoprivredom.

Predsednik Cvetanović je dodao da žena na ovoj listi ima u procentu od 50% i da je Gradski odbor u Leskovcu uvek na listi stavljao više žena od zakonskog minumuna, zato što su žene odgovorne, vredne i uvek svi mogu da se oslone ne žensku populaciju.

Nakon predstavljanja kandidata za odbornike koji se nalaze na listi za predstojeće izbore predsednik GrO Cvetanović je pozvao dosadašnje narodne poslanike Oliveru Pešić, Žarka Bogatinovića, Mariju Jovanović, Andrijanu Vasić, kao i kandidate za narodne poslanike Sanju Milošević i Stefana Kitanovića da mu se pridruže kako bi ih predstavio okupljenima i predstavnicima medija koji su pratili predaju liste istakao da je na sve veoma ponosan.

Zahvalio se i svim koalicionim partnerima na podršci i svoj govor završio uz parolu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane. Leskovac ne sme da stane.

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top