SNS i SPS očekuju ubedljivu pobedu

Predstavnici Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Leskovcu održali su zajedničku konferenciju za novinare, na kojoj su pored predsednika Gradskog odbora SNS u Leskovcu dr Gorana Cvetanovića govorili i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a, Dragan Stevanović i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Branko Ružić.

Predsednik Gradskog odbora SNS-a u Leskovcu Goran Cvetanović kazao je da su se pre četiri godine Leskovac i Srbija nalazili u teškoj, gotovo bezizlaznoj situaciji i da su izbalansiranom politikom i napornim radom napravljeni veliki koraci napred.

„Verujem da smo izbalansiranom politikom i napornim radom napravili velike korake napred. Danas naša država nije ista, u Srbiji je otvoreno preko 130 hiljada novih radnih mesta, otvoreno 55 novih fabrika, izgrađeno 138 kilometara auto puta, napravljeno novih 360 kilometara lokalnih puteva, rekonstruisano i napravljeno oko 360 škola, bolnica i ambulante. Siguran sam da bismo uradili još više da nismo zatekli teško stanje u budžetu. Zato danas smešno zvuče pokušaji pojedinih političkih partija da omalovaže naš rad. Pokušaji tih istih partija, koje su naš Leskovac i našu Srbiju doveli na ivicu propasti. Oni i dalje nemaju politički program, ne nude ništa sem uvreda na naš račun i račun Aleksandra Vučića koji je jedini imao hrabrosti da krene sa teškim reformama“, kazao je Cvetanović.

Podrška Aleksandru Vučiću stiže i iz Socijalističke partije Srbije, čiji potpredsednik Branko Ružić kaže da očekuje pobedu zajedničkog kandidata za politički stabilnu, ekonomski razvijenu i socijalno pravednu Srbiju. Ružić je kazao da Vučićevi protivkandidati nemaju nikakav stav o važnim državnim pitanjima.

„Ništa to njima nije interesantno, ali su oni pretendenti na mesto predsednika republike. Naravno da to oni nikada neće postati, ali ako već žele da glume te kandidate, bio bi red da se oko važnih državnih strateških pitanja izjasne jer je to u Ustavu jasno definisan okvir čime se bavi jedan predsednik države. Međutim, njima je stalo samo do fotelja, ali i do toga da izazovu nestabilnost i destrukciju govorima da će doći do neregularnosti na izborima kako bi izazvali potencijalnu političku nestabilnost“, kazao je Ružić.

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Stevanović kazao je da pobeda neće biti jednostavna i laka, ali će biti veličanstvena ukoliko cela kampanja bude tekla kao do sada.

Konferenciji su prisustvovali i funkcioneri SNS-a i SPS-a iz Vlasotinca, Lebana, Bojnika i Medveđe.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top