Ristivojević: Fotografija sa reklamom SNS je fotomontaža!

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama i nekim sajtovima sa navodnom reklamom Srpske napredne stranke na ekranu na bazenu u Kombank areni je fotomontaža, izjavio je večeras Tanjugu Raša Ristivojević, predsednik Izvršnog odbora Evropskog prvenstva u vaterpolu.

„Veliki displej na bazenu u Areni je podeljen na dva dela. Levi ekran potpuno tehnički kontroliše italijanska firma Mikro Plus, koju je angažovala LEN, i na njemu su rezultati, merenje vreme i ostalo, dok je desni ekran pod kontrolom RTS-a i ono što se na njemu vidi ide iz reportažnih kola“, objasnio je Ristivojević. Naglašavajući da ovaj slučaj nema nikakve veze sa organizatorima, on je ponovio da je očigledno da je u pitanju fotomontaža i da je to urađeno dok je u dvorani bio mrak.

Loše je što se ne biraju sredstva da se ruši ovako veliki sportski događaj, koji Srbiju predstavlja u najboljem svetlu u Evropi i svetu, a takvim političkim podmetanjima se ruši i ugled naših zlatnih momaka i Vaterpolo saveza Srbije, zaključio je Ristivojević.

 

Izvor:Tanjug

Scroll to Top