Radu Manojlović gađali evrićima

Poznata pevačica, Rada Manojlović napravila potpuni haos vatrenim nastupom na svadbi poznatog košarkaša Slavka Vraneša

Pevačica je nastupila u Bečićima u hotelu “Splendid” gde je napravila atmosferu za pamćenje. Gosti na svadbi nisu žalili para, i Rada je za samo sat vremena dobila oko 10.000 evra bakšiša!

– Pored Rade na svadbi su pevale i “Ministarke”, “Tropiko bend” i Aca Lukas. Za sve izvođače bila je postavljena bina, ali je Rada vrlo brzo sišla sa nje i počela da vrcka. Najveseliji i najgalantniji gosti su se okupili i počeli da je zasipaju parama. Novčanice od 50, 100 i 500 evra samo su letele, tako da je ona po njima gazila kao po tepihu. Neverovatna scena. Mislim da je samo za Breninu numeru “Čik pogodi” dobila 1.000 evra od jednog čoveka. Kada sam video koliko para ima oko nje, bio sam u čudu. Došlo mi je da puzim po podu i pokupim te pare .
– A ona se sve vreme pravila kao da ništa ne primećuje, kao da ne gazi po ogromnoj lovi. Mislim da joj je to odlična taktika, jer što je ona bila ležernija, momci su je više zasipali evrićima. Ma svi su mi rekli da niko kao Rada ne ume da “izvuče” bakšiš od gostiju, ali sada sam se uverio u to.

Scroll to Top