Predsednik Bogdanović oglasio se saopštenjem povodom neprimerenog ponašanja direktora TOOL-a

Povodom jučerašnjeg ispada, neprimerenog ponašanja, nepoštovanjem institucije Skupštine, odbornika i svih građana, direktora Turističke organizacije opštine Lebane, na sednici Skupštine, saopštenjem za javnost oglasio se predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

Dolaskom na mesto predsednika opštine Lebane, kao prvi među jednakima, sa sobom sam doneo rano usvojene osnovne ljudske vrednosti kao što su rad, ispravnost, ozbiljnost i iskrenost u svome poslu, prihvatanje odgovornosti i obaveza, a najbitnije uvažavanje kolega i odgovornost za vlastite postupke, samouverenost, postavljanje ciljeva i samokontrolu, kako bih se uhvatio u koštac sa mojim, odnosno našim obavezama, a koje verujte mi, nisu lake.

Više puta sam razrovarao sa mojim saradnicima i isticao da se naš uspeh i ozbiljnost u radu ogleda u nama samima, zajedno, jer su to naši uspesi i porazi, njihovu želju za radom, ozbiljnost shvatanja našeg poziva i jednu veliku odgovornost koju imamo prema našmm sugrađanima, stanovnicima opštine Lebane.

Upravo u jučerašnjem ispadu direktora Turističke organizacije opštine Lebane, na zakazanoj sednici Skupštine opštine Lebane, vide se sve one osobine koje nisu odlike mojih saradnika. Gavor neistine, mržnje, pripisivanje svojih neuspeha drugim, nemogućnost i nesposobnost organizovanja i upravljanja organmzacije u kojoj je postavljen, omalovažavanje i vređanje drugih, bahato ponašanje, nepoštovanje institucije Skupštine opštine Lebane, nepoštovanje odbornika, i na kraju, možda i najveće i najteže, nepoštovanje opštine Lebane sa svim svojim građanima, vređajući
ime i ugled svih nas koji živimo u našem malom mestu.

Najoštrije osuđujem takvo neprmiereno ponašanje direktora Turističke organizacije opštine Lebane, jer njegovo jučerašnje ponašanje ne dolikuje direktoru niti jedne ustanove, organizacije ili preduzeća, a kome je poverena obaveza i dužnost da predstavlja i zastupa interese naše opštine, da čuva i neguje uspostavljene društvene norme, ali ne na ovaj neistinit i pogrdan način kako je predstavio na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Lebane.

Iz tog razloga, zatražio sam od Upravnog odbora Turističke organizacije opštine Lebane reviziju poslovanja direktora i što hitniji izveštaj po tom pitanju, navodi se u saopštenju za javnost predsednika opštine Lebane, Ivana Bogdanovića.

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top