Predizborna kampanja SNS-a počinje iz Leskovca – Aleksandar Vučić u nedelju 5. novembra u SRC “Dubočica”

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac Goran Cvetanović danas je u prostorijama odbora održao konferenciju za medije na kojoj je ponovo građanima uputio zahvalnost za podršku listama ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane i ALEKSANDAR VUČIĆ – Leskovac ne sme da stane i pozvao sve sugrađane, članove, simpatizere da će izborna kampanja ponovo krenuti iz Leskovca i istakao da će SNS u nedelju, 5. novembra 2023. u 12.00 časova u SRC Dubočica održati miting.

„Još jedan početak kampanje iz Leskovca, a podsetiću vas da su kampanja i obeležavanje 14. rođendana prošle godine organizovani upravo u našem gradu, je još jedno priznanje Gradskom odboru u Leskovcu i svemu što radimo. Zahvalan sam i ponosan zbog poverenja koje nam je više puta ukazano. Ovim putem pozivam sve sugrađane da u nedelju, 5.11.2023. u 12.00 časova dođu u sportsku halu, da prisustvuju skupu i čuju plan za nastavak prosperiteta našeg grada, našeg okruga, juga Srbije i naše zemlje.“

Cvetanović je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da Srpsku naprednu stranku od drugih političkih opcija izdvaja konstantan rad koji nije uslovljen izbornom kampanjom, i da se rad nastavlja i nakon izbora, što će biti slučaj i nakon okončanja izbora 17. decembra.

„Zato će naš moto i u ovoj kampanji biti prikaz postignutih rezultata, prezentovanje svega što je u raznim oblastima urađeno, podsećanje da su Leskovac i Srbija unapređeni, oporavljeni i pokrenuti otkako je Srpska napredna stranka sa svojim ljudima, aktivistima preuzela odgovornost. Još važnije, našim sugrađanima predstavićemo naše ciljeve. A cilj je nastavak razvoja Srbije i Leskovca, svih gradova i opština koji su danas sa nama ovde.“

Na konferenciji za medije obratio se i Dragan Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS i koordinator za Jablanički, Pčinjski i Toplički okrug, i ovom prilikom poručio da će 17, decembar izbor biti jednostavan jer će, kako je rekao, Srbija birati prošlost ili budućnost.

„Nasuprot mračne ružne i destruktivne prošlosti, stoji Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, stoji SNS koja sa ponosom može da se pozove na rezultate koje je poslednjih 12 godina iza sebe ostavila. Ostavili smo iza sebe 800 km rekonstruisanih pruga, 110 km brzih pruga po prvi put u istoriji, 445 km rekonstruisanih i novoizgrađenih putnih pravaca, brzih saobraćajnica i auto-puteva, 147 bolnica, uradili 3 klinička centra, gradi se četvrti, mnogo škola, aerodrom, tehnološke parkove, 500 hiljada novih radnih mesta.

Pozivamo sve građane Jablaničkog, Topličkog, Pčinjskog okruga, juga Srbije, da u nedelju u 12 časova dođu na veličanstveni skup i zvanično otvaranje kampanje SNS u Leskovcu u SRC Dubočica, da podržimo našeg predsednika Aleksandra Vučića, da podržimo sve i naravno listu Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane, Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane“ – rekao je Stevanović.

 

Nakon konferencije za medije u prostorijama GrO SNS Leskovac održan je sastanak okružnog odbora.

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top