Poziv za upis dece u vrtiću od 7. do 17. maja

Predškolska ustanova Dečiji vrtić „Dečija radost“ Lebane upućuje poziv za upis dece u sledećim grupama, a u skladu sa raspoloživim kapacitetima: starija jaslena grupa, (deca od 2 do 3 godine) – 16 mesta i mlađa grupa, (deca od 3 do 4 godine) – 10 mesta.

Predškolska ustanova Dečiji vrtić „Dečija radost“ Lebane

Konkurs će biti otvoren od 7. maja do 17. maja 2024. godine. Deca će biti bodovana po kriterijumima i to: deca iz društveno osetljivih grupa, zaposlenih roditelja i redovnih studenata, deca koja imaju status trećeg lica i svakog narednog deteta u primarnoj porodici, deca čija su braća i/ili sestre upisani u isti vrtić i ostala deca.

Na konkurs mogu da se prijave sva zaposlena lica (roditelji i zastupnici). Podnosilac može prijavu da podnese elektronskim putem, preko eUprave (eVrtić) ili popunjavanjem zahteva za prijem deteta u samoj ustanovi PU Dečiji vrtić „Dečija radost“ radnim danima od 8 do 15 časova, gde se mogu dobiti i sve dodatne informacije.

Preliminarna lista nakon bodovanja biće objavljena 24. maja 2024. godine.

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top