Poštin paketomat u Leskovcu – pametna isporuka pošiljaka 24/7

Pošta Srbije nudi savremeno i praktično rešenje za brzu, laku i pametnu 24/7 isporuku pošiljaka – POŠTIN PAKETOMAT, koji je trenutno dostupan na 68 frekventnih lokacija u 34 grada u Srbiji, uz planirano značajno širenje mreže u celoj zemlji.

POŠTIN PAKETOMAT, prvi u Leskovcu, aktivan je na lokaciji Kralja Petra Prvog 1, ispred glavne pošte 16000 Leskovac. Očekuju se ubrzo još dva na području – kod pošte 16103 Leskovac 3, u Svetozara Markovića 1, i ispred pošte u Vlasotincu. Mreža Poštinih paketomata širiće se u narednoj fazi u Leskovcu, a dobiće ih i Lebane, Medveđa i Bojnik.
Na paketomatu se mogu isporučiti pošiljke za koje je unapred plaćena poštarina (Postekspres, Novi paket, PE-BOX), na zahtev pošiljaoca prilikom adresovanja i predaje pošiljke na šalteru pošta ili prilikom preuzimanja pošiljke od strane dostavljača. Druga mogućnost je da primalac izvrši preusmerenje pošiljke na paketomat pozitivnim odgovorom na SMS ili Viber poruku od Pošte Srbije sa upitom o preusmerenju pošiljke na paketomat i listom paketomata.

Adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede njihovo vreme, jer pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara, uz mogućnost preuzimanja paketa 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

POŠTIN PAKETOMAT jasno je i prepoznatljivo obeležen, modernog dizajna i maksimalno iskorišćenog prostora za pošiljke, sa istaknutim uputstvom za upotrebu. Usluga je dostupna registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona. Podaci potrebni za preuzimanje pošiljke šalju se na mobilni telefon, a preuzimanje pošiljke od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu – primalac
dobija poruku da ga u paketomatu čeka pošiljka, odlazi do paketomata i korišćenjem aplikacije ili
pozivom, otključava ga i preuzima pošiljku.

Korisnici koji se opredele za korišćenje aplikacije, aplikaciju Direct4.me App mogu
preuzeti na Apple iOS app i Play prodavnici. Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, sa anketom za korisnike o lokacijama za širenje mreže paketomata u svim većim gradovima širom Srbije, dostupne su na
sajtu Pošte Srbije na linku paketomat.posta.rs/.

Foto: Posta Dejan Pešić

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top