Pokloničko putovanje u manastir Ostrog na praznik Svetog Vasilija Ostroškog

Shodno velikom interesovanju vernika u Lebanu se organizuje još jedno pokloničko putovanje i poklonjenje svetinjama u Crnoj Gori 11. i 12. maja kada je i planirana poseta manastiru Ostrog na praznik Svetog Vasilija Ostroškog.

ICJ – Manastir Ostrog

Polazak pokloničke grupe je u petak 10. maja tekuće godine u 16 časova sa Autobuske Stanice u Lebanu, a povratak sa putovanja u ponedeljak 13. maja do 02 časa. Grupu predvodi organizator putovanja Hadži Momčilo Cvetković. Cena putovanja je 4.500 dinara po putniku. Plaćanje je u dve rate: 30.04.2024.g.=2.500 dinara i 10.05.2024.g.=2.000 dinara. Prilog od putovanja koji ostane nakon izmirenja autoprevoznika biće upotrebljen za adaptaciju Crkve i predat starešini Crkve. Sa sobom poneti lične karte ili pasoše, zdravstvene knjižice i zdravstveno osiguranje izdatog od osiguravajućeg društva i drugo (toplija odeća i hrana).

Probram putovanja

– Dana 11.05.2024.g. od 06:30 sati jutarnja liturgija i poklonjenje časnim moštima Svetog oca Vasilija ostroškog, smeštaj i odmor. Noćenje u manastirskom konaku i dvorištu.

– Dana, 12.05.2024.g. od 06:30 sati jutarnja arhijererska liturgija i poklonjenje Časnim Moštima Svetog oca Vasilija-Tvrdoškog i Ostroškog Čudotvorca i Svetom Isaiji Onogoštatskom. Učešće na Svetoj liturgiji i proslavi Praznika Svetog Oca Vasilija Ostroškog čudotvorca.

– POSETA Crkvi Svetog mučenika Stanka na Ostrogu. Poklonjenje Časnim Moštima Svetog mučenika Stanka – zaštitnika dece. Povratak u 14 časova. “Moleći Boga, ištite s’Vjerom, ne sumnjajući ništa; jer koji sumnja… neka ne misli da će primiti što od Gospoda“. “Duh je ono što oživljava“.

Za sve bliže informacije kontaktirati organizatora putovanja, Hadži Momčila Cvetkovića na broj telefona 066/415-032

infocentarjug.rs

 

 

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top