OIK Lebane proglasila 07. novembra izbornu listu „IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE“ pod rednim brojem 2

Opštinska izborna komisija opštine Lebane proglasila je 07. novembra izbornu listu „IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE“ pod rednim brojem 2.

IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE

Izborna lista IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE koju je 2. novembra tekuće godine podnela Socijalistička partija Srbije za izbore za odbornike Skupštine opštine Lebane, raspisane za 17. decembar ove godine, proglašena je 07. novembra pod rednim brojem 2.

Naime, 02. novembra Opštinskoj izbornoj komisiji u Lebanu predata je izborna lista IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE koju je podnela Socijalistička partija Srbije za izbore za odbornike Skupštine opštine Lebane, za 17. decembar. Dva dana kasnije, tačnije 04. novembra na održanoj sednici OIK-a utvrđeni su nedostaci i Zaključkom naloženo ispravljanje istih.

U Zakonom predviđenom roku, 06. novembra tekuće godine, OIK-u je dostavljena dokumentacija a narednog dana, 07. novembra, na održanoj sednici utvrđeno da je tražena dokumentacija u potpunosti dostavljena.

Opštinska izborna komisija je utvrdila da ovlašćeno lice Socijalistička partija Srbije u skladu sa Zakonom o lokalnim izborima podnela blagovremenu i urednu Izbornu listu sa 31 kandidata i svu propisanu dokumentaciju za izbore za odbornike Skupštine opštine Lebane na izborima raspisanim za 17. decembar 2023. godine.

Uz izbornu listu je u skladu sa članom 43 Zakona o lokalnim izborima podneto 200 pravno valjanih overenih izjava birača da podržavaju navedenu izbornu listu, kao i da je izvršena provera za 31 kandidata sa podnete izborne liste i utvrđeno da svi ispunjavaju propisane uslove, saopšteno je na zvaničnom portalu RIK-a.

Kandidati za odbornike liste „IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE“ su:

 1. Dragan Jović
 2. Srđan Jović
 3. Dragana Gocić Vukadinović
 4. Srđan Gavrilović
 5. Ilinka Dodić
 6. Aleksandar Stevanović
 7. Saša Krstić
 8. Emilija Mihajlović
 9. Marko Sokolović
 10. Suzana Stepanović
 11. Bojan Pavlović
 12. Jelena Zdravković
 13. Dragi Filipović
 14. Milan Živković
 15. Marija Ljubisavljević
 16. Dejan Petrović
 17. Milica Stanković
 18. Aleksandar Kočić
 19. Stefan Perić
 20. Dubravka Đorđević
 21. Miloš Milosavljević
 22. Branisalv Jovanović
 23. Žaklina Miladinović
 24. Goran Arsić
 25. Katarina Ilić
 26. Milomirt Stanković
 27. Mila Ivković Mitić
 28. Nikola Tošić
 29. Tijana Anđelković
 30. Ivica Petković
 31. Marija Mitković

 

infocentarjug.rs

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentare i sugestije u vezi sa uređivačkom politikom ne objavljujemo, kao ni komentare koji sadrže optužbe protiv drugih osoba. Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi redakcije portala INFO CENTAR JUGA.
Za više informacija pogledajte Pravila korišćenja.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Scroll to Top